ERREZETEN TXOKOA

Sasoi honetan ohikoa izaten da San Blas opilak egitea. Norberak berea etxean egin dezan errezeta webgunera ekarri dugu.

Neguko solstizioaren testuinguruan, sukaldatzeko amaika aukera, tartean, sasoikioak ditugun porruekin eta beste osagai batzuekin quichea egin dezakegu, barazkiak jateko beste era bat alegia

Neguko solstizioaren testuinguruan, sukaldean egiteko hamaika plater eta postre aurki daitezke, tartean, klasiko bat: txokolate eta fruitu lehor turroia

Kirikinoren sukaldea proiektuaren baitako lehen saioa da honakoa, sasoiko errezeta ezberdinak joango gara plazaratzen egitasmoa elikatze bidean. Bideoan, tomatea ontzirzatzeko tailerraren nondik norakoak zaldu ditu taldeko hezitzaile batek, zuen gozamenerako.

Sabela frekatzeko entsalada ezberdinak osatzeko osgaien bilduma egin dugu jarraian, horrez gain, entsalada prestatzeko gogoko idtuzuen osagaiak jakiteko galdetegia prestatu dugu orrialdearen amaieran.

Errezeta gozo-gozo baten proposamena luzatu nahi dizuegu oraingoan, txokolate bonboika egitekoa, jarraian dituzue osagai eta prestaketako azalepenak, podcastean ere jaso dugu errezeta.