ERREZETEN TXOKOA

Kirikinoren sukaldea proiektuaren baitako lehen saioa da honakoa, sasoiko errezeta ezberdinak joango gara plazaratzen egitasmoa elikatze bidean. Bideoan, tomatea ontzirzatzeko tailerraren nondik norakoak zaldu ditu taldeko hezitzaile batek, zuen gozamenerako.

Sabela frekatzeko entsalada ezberdinak osatzeko osgaien bilduma egin dugu jarraian, horrez gain, entsalada prestatzeko gogoko idtuzuen osagaiak jakiteko galdetegia prestatu dugu orrialdearen amaieran.

Errezeta gozo-gozo baten proposamena luzatu nahi dizuegu oraingoan, txokolate bonboika egitekoa, jarraian dituzue osagai eta prestaketako azalepenak, podcastean ere jaso dugu errezeta.

Errezeta gozo-zale berria prestatu dugu, pastak egiteko errezeta, ohikoan bezala, idatziz eta audio bidez azaldu dugu.

Guakamole saltsa egiteko nondik-norakoak azaldu ditugu hurrengo lerroetan, ohikoan bezala, errezeta izanik, audio euskarrian, podcastean, ere eskuragarri dago errezeta hau.

Ba bai, barazkiekin ere bizkotxo gozoak egin daitezke, jarraian, azenario bizkotxoa egiteko errezetaren azalpen guztiak dituzue, alde batetik idatziz eta bestetk, podcast bidez, audioan, alegia.

Euskal pastela zazpi urratsetan egiteko errezeta proposatzen dizuegu gaurkoan. Ohikoan bezala, bi esukarri ezberinetan aurkitu ahal izango duzue, idatziz lehenik eta podcast bidez bigarrenik.

Flana egiteko errezeta, 7 urratsetan egiteko proposamena luzatu nahi dizuegu. 12 flan tarrina egiteko errezeta den arren, tarrina handian ere egin daiteke. Jarraian, idatziz eta podcast bidez aurkitu ahal izango duzue errezeta.