ERREZETEN TXOKOA

Kirikinoren sukaldetik proposamen berria luzatzen dizugu: fruta crepak egiteko errezeta. Animatuko al zara zure gogoko fruta crepak egitera? Hemen duzu osagai eta prozedura guztia:

Sasoi honetan ohikoa izaten da San Blas opilak egitea. Norberak berea etxean egin dezan errezeta webgunera ekarri dugu.

Neguko solstizioaren testuinguruan, sukaldatzeko amaika aukera, tartean, sasoikioak ditugun porruekin eta beste osagai batzuekin quichea egin dezakegu, barazkiak jateko beste era bat alegia

Neguko solstizioaren testuinguruan, sukaldean egiteko hamaika plater eta postre aurki daitezke, tartean, klasiko bat: txokolate eta fruitu lehor turroia

Kirikinoren sukaldea proiektuaren baitako lehen saioa da honakoa, sasoiko errezeta ezberdinak joango gara plazaratzen egitasmoa elikatze bidean. Bideoan, tomatea ontzirzatzeko tailerraren nondik norakoak zaldu ditu taldeko hezitzaile batek, zuen gozamenerako.

Sabela frekatzeko entsalada ezberdinak osatzeko osgaien bilduma egin dugu jarraian, horrez gain, entsalada prestatzeko gogoko idtuzuen osagaiak jakiteko galdetegia prestatu dugu orrialdearen amaieran.