Neguko solstizioaren testuinguruan, sukaldatzeko amaika aukera aurki ditzakegu, hona azenario eta patatekin gailetak egiteko errezeta
ERREZETEN TXOKOA
Porru quichea egiteko errezeta
Neguko solstizioaren testuinguruan, sukaldatzeko amaika aukera, tartean, sasoikioak ditugun porruekin eta beste osagai batzuekin quichea egin dezakegu, barazkiak jateko beste era bat alegia
Txokolate turroia egiteko errezeta
Neguko solstizioaren testuinguruan, sukaldean egiteko hamaika plater eta postre aurki daitezke, tartean, klasiko bat: txokolate eta fruitu lehor turroia
Kirikinoren sukaldea proiektuaren baitako lehen saioa da honakoa, sasoiko errezeta ezberdinak joango gara plazaratzen egitasmoa elikatze bidean. Bideoan, tomatea ontzirzatzeko tailerraren nondik norakoak zaldu ditu taldeko hezitzaile batek, zuen gozamenerako.
Sabela freskatzeko entsalada ezberdinak
Sabela frekatzeko entsalada ezberdinak osatzeko osgaien bilduma egin dugu jarraian, horrez gain, entsalada prestatzeko gogoko idtuzuen osagaiak jakiteko galdetegia prestatu dugu orrialdearen amaieran.
Entsalada errusiarraren errezeta sukaldatzeko errezeta jazo dugu hurrengo lerroetan eta baita podcast bidez ere.
Txoklate bonboiak egiteko errezeta
Errezeta gozo-gozo baten proposamena luzatu nahi dizuegu oraingoan, txokolate bonboika egitekoa, jarraian dituzue osagai eta prestaketako azalepenak, podcastean ere jaso dugu errezeta.
Pastak egiteko errezeta
Errezeta gozo-zale berria prestatu dugu, pastak egiteko errezeta, ohikoan bezala, idatziz eta audio bidez azaldu dugu.
Marrubi sasoian gauden honetan, banana eta marrubiekin irabikaia egiteko proposamena prestatu dugu. Idatziz eta podcastean jaso ditugu nondik norakoak.
Guakamole saltsa egiteko errezeta
Guakamole saltsa egiteko nondik-norakoak azaldu ditugu hurrengo lerroetan, ohikoan bezala, errezeta izanik, audio euskarrian, podcastean, ere eskuragarri dago errezeta hau.