Magdalenen errezeta

14.03.2020

OSAGAIAK

  • 3 arrautza
  • 75g azukrea
  • 75g irina
  • Legami kafe koilarakada bat
  • 75g olio fina
  • Limoia edo txokolatea aukeran

PRESTAKETA

Kirikino Atseden Taldearen irudia.
Kirikino Atseden Taldearen irudia.
  1. Arrautzak eta azukrea irabiagailuarekin harrotu itzazu.
  2. Nahastura horri, irabiagailuaren laguntzaz, irina eta legamia nahastu. 
  3. Azkenik olio fina gehitu, hau ere irabiagailuarekin harrotu beharko duzu.
  4. Magdalena kapsula, erdia baino gehiago bete, azukre pixka bat bota gainean (edo limoi birrindu zein txokolatezko pipitak gehitu ahal dizkiozu)  
  5. Labea aldez aurretik berotzen jarrita, sartu ezazu kapsuletan jarritako oreak labean. 12 minutuz, 180 gradutan.
  6. 12 minutu pasatuta, atera itzazu magdalenak labetik, hotzizten utzi eta jateko prest izango dituzu. On egin!
Kirikino Atseden Taldearen irudia.
Kirikino Atseden Taldearen irudia.