Euskal pastela egiteko errezeta

30.04.2020

Euskal pastela zazpi urratsetan egiteko errezeta proposatzen dizuegu gaurkoan. Ohikoan bezala, bi esukarri ezberinetan aurkitu ahal izango duzue, idatziz lehenik eta podcast bidez bigarrenik.

OSAGAIAK

  • 300gr gurin
  • 440 azukre
  • 4 arraultz
  • 320gr irin
  • 1,2l esne

PRESTAKETA

  1. Atera gurina kameratik bi ordu lehenago biguintzeko.
  2. Gurina eta azukrea irabiatu elkarrekin.
  3. Banaka sartu arraultzak nahasketan.
  4. Irina iralkia gehitu.
  5. Esnea gehitu.
  6. Molde batean sartu nahasketa eta labean sartu
  7. 200º 40 eta 50 minutu tartean, moldearen arabera

Entzun podcasta hemen:

*Botoian klik egiterakoan audioa ez da deskargatuko zuk hala nahi ez baduzu.