Berrogehialdia arintzeko asmoz, duela bi aste ekin genion eduki eta espazio berriak sortzeari. Hamaika lagun animatu dira haien ideia eta proposamenak partekatzera hauen artean kamiseta bat zozketatuko dugu. Orain arte jasotakoak ikus daitezke jarraian dagoen argazki galerian.

Kirikinoren sukaldea proiektuaren baitako lehen saioa da honakoa, sasoiko errezeta ezberdinak joango gara plazaratzen egitasmoa elikatze bidean. Bideoan, tomatea ontzirzatzeko tailerraren nondik norakoak zaldu ditu taldeko hezitzaile batek, zuen gozamenerako.

Sabela frekatzeko entsalada ezberdinak osatzeko osgaien bilduma egin dugu jarraian, horrez gain, entsalada prestatzeko gogoko idtuzuen osagaiak jakiteko galdetegia prestatu dugu orrialdearen amaieran.

Origami teknikaren bidez, pinguinoaren figura egiteko jarraibideak aurkituko dituzu jarraian. Argazkiko tolesdurak paper karratu batean eginez lortuko duzu pinguinoaren figura egitea.

Liburuak irakurtzeko aukera paregabea dugu denboraldi honetan zehar, beraz, irakurtzeaz nekatzen garenean, orri martkatzaile bat jartzea proposatzen dizuegu, horrela irakurtzen jarraitu nahi dugun hurrengoan irakurketa non utzi dugun jakiteko.

Edozein une izan daiteke aproposa filme batzuk ikusteko, jarraian euskal eszenak eskaintzen dizkigun aukera anitzak jasotzen dituzten webgune ezberdinetako loturak batu ditugu, zuen gozamenerako:

Ginea Berriako Papua inguruetan ohikoa den jolasa da "ver ver aras lama" izenekoa. Hondartzan daudela praktikatu ohi dutela jakin du Kirikinok.

Piperminak izan dira baratzeko uztaren atal ugarienetakoa azken asteetan. Huek nola kontserbatu azaltzeko bideo hau sortu dugu: piperminak ontzirzatzeko tailerra, hain zuzen.

Pinaburu garaian omen gaude. Pinaburu batekin eguraldia iragar daiteke? nola? Jarraian azalduko dizugu nola